Hová lesz a hozzászólásunk
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2009. június 13. - 08:52:39
Egyéb válaszok erre a témára
#-19
Elküldve: Tegnap, 10:32 58
Idézés: Qkorika - Dátum: 2009. június 13. - 08:52:39
Helló Mindenki
#-18
Elküldve: Tegnap, 10:10 43
1. Szerintem Ákos magasról tesz arra, hogy mit mond róla/vele kapcsolatban Mester Tamás.
2. Jut eszembe, Mester Tamásnak mikor is jelent meg utoljára albuma? Egyáltalán volt neki olyan? Mi is volt a zenekarának a neve, ha olyanja is volt? Speciel én egy számának a címét sem tudom, pedig szinte mindig rádiót hallgatok....szóval majd ha megközelíti Ákos eddigi produktumát (vagy legalább annak a tizedét), akkor legyen szíves "alázni"....addig csak egy zenész(ecske), akinek eleddig sikerült magát felszínen tartania legalább annyira, hogy egy ilyen zsűriben mutogassa magát....Ákos a mai napig képes megújulni, és teltházas koncerteket adni. Tessék utána csinálni, akkor lesz jogalapja arra, hogy beszólogasson.
#-17
Elküldve: 2012. május 15. - 11:28:18
Bagoly mondja verébnek...szerintem HP már jó ideje csak tükörben tudja nézegetni a tojásait...előbb talán magát kéne rendbe tennie....még a végén elsüllyed vele az újonnan vásárolt hajója is....igaz, a zsír a víz tetején úszik, legalábbis azt mondják.... :PPPP
#-15
Elküldve: 2012. május 08. - 08:06:18
Dzsugasadolfvili= naná,hogy kiszel........
Isten bocsássa meg bűnömet,de ha "anyák napjára" gondolok,nem feltétlenül kiszeltünde jut róla az eszembe!!!!.......DE.....eszembe jut,ha arról olvasok,hogy a partnerkölcsönzőből bérelt pasival kéz a kézben,szerelmespárként jelenik meg valahol,.....vagy hívatlanul megjelent egy rendezvényen,ahová be sem engedték.....vagy.ingyen büfével működő rendezvényekről ebédhordóban hordja haza a kaját az állandóan éhező nyakigláb kamasz lányának.....repülőgépen illuminált állapotban csókolódzik a gyereke szeme láttára pasikkal.........és még sorolhatnánk.......
#-14
Elküldve: 2012. május 08. - 05:08:11
Szerintem rossz a címbeli szóhasználat. Aki sosem volt sovány,hogyan hízhat meg?!
Jó ötlet, h járjon a feleségével sportolni. Ha jól emlékszem, Hajdúné nagy barátja Rubint Rékának. Megnézném, ahogy egy Alakreform órán ott izzad a jóllakott óvodás (gy.k.: H. P.) is.... :))))
#-13
Elküldve: 2012. május 05. - 19:49:28
Valaki elárulná, mitől sztár ez a .... ?!
#-12
Elküldve: 2012. május 04. - 19:58:40
"Tudni fogom, ha olyan férfival vagyok együtt, hogy azt érzem: ő a gyermek édesapja" - jah.
Főleg a bankszámlakivonatok tanulmányozása után fogja tudni.... :P
#-11
Elküldve: 2012. május 04. - 11:56:49
Azt nem értem, ha Katáról, vagy a fogas Rékáról van szó, állandóan kihangsúlyozzák, hogy két-három gyermekes anya. Teszik mindezt úgy, mintha egyedül ők nevelnének gyereket.
Egyedül van az ura nélkül? Na, bumm! Ő legalább este hazamegy, de mi van azokkal az anyukákkal, apukákkal, akik kénytelenek vidéken dolgozni, hogy el tudják tartani a családot?
Ezek a szerencsétlenek meg azt sem tudják, mivel haknizzanak a különféle lapoknál? Arról is elfelejtett szólni a Katácska, hogy a bébicsősz és házvezetőnő mellett van ideje magára is, bőven.
Miért kell irritálni a népet ilyen idétlen cikkekkel?
#-10
Elküldve: 2012. május 01. - 16:11:36
Idézés: Hejcegnõ - Dátum: 2012. április 30. - 18:16:31
Egyetlen indokot tudok arra, hogy miért kellett ennyi idő után előrukkolni ezzel a sztorival: nyilván kevés cikk jelent meg mostanában Szabó Győzőről....Szánalmas...
Osztom a véleményedet, de azt sem értem, Szabó győzőnek miért most kellett előrukkolnia ezzel sztorival?
Tudod, van a latin mondás: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
#-9
Elküldve: 2012. május 01. - 16:09:52
Idézés: sermar - Dátum: 2012. április 29. - 18:52:50
A Puzsér kérdésre is megírtam, hogy miért is kedvelik sokan, nem jelent meg. Annyira elegem van a részrehajló "moderátorokból", annyira dühítő, hogy akkor sem jelenik meg az emberfia irománya, ha semmiféle "trágárság" nem jellemzi.
Vajon miért tehetik meg?
Sermar, üdv a klubban!
Jegyezd meg, ha a celebeknek kell nyalni, az megjelenik, a többi szelektív hulladék!
Itt megírhatod a véleményedet, mindenki el tudja olvasni cenzúra nélkül.
#-8
Elküldve: 2012. április 30. - 18:16:31
Egyetlen indokot tudok arra, hogy miért kellett ennyi idő után előrukkolni ezzel a sztorival: nyilván kevés cikk jelent meg mostanában Szabó Győzőről....Szánalmas...
#-7
Elküldve: 2012. április 29. - 18:52:50
A Puzsér kérdésre is megírtam, hogy miért is kedvelik sokan, nem jelent meg. Annyira elegem van a részrehajló "moderátorokból", annyira dühítő, hogy akkor sem jelenik meg az emberfia irománya, ha semmiféle "trágárság" nem jellemzi.
Vajon miért tehetik meg?
#-6
Elküldve: 2012. április 23. - 19:31:38
Tudom, hogy nem mindegy hogyan..., de ez tényleg őszinte vélemény a celebekről, s őszinte vélemény a tehetségtelenekről.
Nekem tetszik!
#-5
Elküldve: 2012. április 19. - 17:37:06
Idézés: Qkorika - Dátum: 2012. április 19. - 09:33:42
Egyáltalán nem baj, sőt, örülök, hogy tetszik neked is!
Azt hiszem fel kéne venni a kapcsolatot emilkében is! Mit szólsz hozzá?
#-4
Elküldve: 2012. április 19. - 09:33:42
Idézés: swallow - Dátum: 2012. április 19. - 06:26:01
Bocsika, de időnként belenézek a naplódba. Szeretem.
#-3
Elküldve: 2012. április 19. - 06:27:04
Idézés: Qkorika - Dátum: 2012. április 17. - 15:24:36
"A rondák nagykövete lett Kiszel Tünde! Egy társkereső oldal kérte fel a naptárdívát, hogy segítséget nyújtson a kis önbizalmú embereknek, Tünde pedig boldogan igent mondott, ráadásul regisztrált is a rondák internetes randi oldalára."
"Tünde21 néven fent is vagyok az oldalon, de a többiekkel ellentétben én nem társat keresek. Ennek ellenére írnak rengetegen, randira hívnak, de eddig mindenkit kedvesen visszautasítottam. Nem keresem most a szerelmet, nincs komoly kapcsolatom, nem is vágyom rá. Sokat dolgozom és a kevés szabadidőmet a kislányommal töltöm - nyilatkozta a Blikknek Kiszel Tünde."
Vajon mi lehet a sok munkája? Nem tudok rájönni!
#-2
Elküldve: 2012. április 19. - 06:26:01
Idézés: Qkorika - Dátum: 2012. április 17. - 13:08:17
Bocsi, hogy belevauzok,
Köszi a tippet, ki fogom próbálni! Viszont, honnan tudsz erről? Mármint a szememről?
#-1
Elküldve: 2012. április 17. - 15:24:36
Idézés: Candide - Dátum: 2012. április 14. - 07:13:13
"Kiszel Tündének ehhez is van tehetsége" IS! ....miért mihez van még?
Ütődött némbere!Olvassa nyilván az olvasók hozzászólásait és abból láthatta ,hogy ismerik főzési képtelenségeit,ezért főzőtanfolyamot ajánlottak neki,mert lassan nem lesz olyan ingyen büfével működő buli, - nem hívják meg ilyen helyekre - ahonnan hazahordhatja retikülnek álcázott ételhordóban a nyakigláb éhenkórásznak a kaját!Valahol olvasta e két étek receptjét és most minden fórumon ezzel haknizik!Most már tudjuk,mitől olyan hiperaktív a fogpocok - rajta teszteli a borlevest (egy gyereken (!) GYÁMHATÓSÁG FIGYELEM! ) !Nem normális ez a vén károgó varjú!
A főzőtanfolyamot engedélyező csatornának figyelmébe ajánlanám a lény gusztustalan méretes műkarmait,ami alatt rengeteg baci tenyészhet, meg ne engedjék főzni így,mert nincs ember,aki megkóstolná!Gusztustalan egy lény!Műhaj,műmell,műköröm,műfog........fujj.....büdösböske!!!!!!!
Jó hírem van!
"A rondák nagykövete lett Kiszel Tünde! Egy társkereső oldal kérte fel a naptárdívát, hogy segítséget nyújtson a kis önbizalmú embereknek, Tünde pedig boldogan igent mondott, ráadásul regisztrált is a rondák internetes randi oldalára."
"Tünde21 néven fent is vagyok az oldalon, de a többiekkel ellentétben én nem társat keresek. Ennek ellenére írnak rengetegen, randira hívnak, de eddig mindenkit kedvesen visszautasítottam. Nem keresem most a szerelmet, nincs komoly kapcsolatom, nem is vágyom rá. Sokat dolgozom és a kevés szabadidőmet a kislányommal töltöm - nyilatkozta a Blikknek Kiszel Tünde."
Elküldve: 2012. április 17. - 13:08:17
Idézés: swallow - Dátum: 2012. április 17. - 06:30:24
Debizony, hogy övé, megvette!
Bocsi, hogy belevauzok,